COMPUTER FORCE

 1. Inregistrează-te
 2. Intră în cont
 3. Cosul meu: 0 produse
 4. YOUTUBE 1. ACASA
 2. CATALOG PRODUSE
 3. PROMOTII
 4. INFORMATII UTILE
 5. REPARATII
 6. PARTENERI
 7. DESPRE NOI
 8. CONTACT
 1. ACASA
 2. Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Plasarea unei comenzi catre S.C. Ultra Computer Force S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea "Cum cumpar".

 Informatiile furnizate catre S.C.Ultra Computer Force S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. 

Fotografiile prezentate au caracter informativ, pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv si ele  nu constituie obligativitate contractuala. Specificatiile tehnice, preturile si stocurile sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si deasemenea nu constituie obligativitate contractuala. 

Discount-urile, reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative.

Toate produsele comercializate de catre S.C. Ultra Computer Force S.R.L. sunt insotite de factura/bon fiscal si certificat de garantie.

Produsele comercializate de catre S.C. Ultra Computer Force S.R.L. nu se livreaza insotite de accesorii (cabluri, mufe, adaptoare, suruburi, cd-uri de instalare etc.).Exceptie sunt produsele software care sunt insotite de cd-ul original.

Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei . Stergerea seriei partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei .

S.C. Ultra Computer Force S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.)

   POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Ultra Computer Force, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate Ultra Computer Force isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe SITE, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Ultra Computer Force, In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Customer Support al Ultra Computer Force, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Ultra Computer Force isi deruleaza operatiunile pe SITE.

Ultra Computer Force nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata de catre Ultra Computer Force ca avand valoarea unui CONTRACT.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Ultra Computer Force isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca  modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA,  vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Ultra Computer Force la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

CONTRACTUL se considera incheiat intre Ultra Computer Force si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la Ultra Computer Force, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre Ultra Computer Force.

Pentru COMENZILE ce urmeaza a fi ridicate din magazinul Ultra Computer Force, preturile si rezervarile PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR sunt valabile 24 (douazecisipatru) de ore de la inregistrarea COMENZII de catre CLIENT.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Ultra Computer Force pe SITE vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii Ultra Computer Force.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

   COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca Ultra Computer Force poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Ultra Computer Force, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

Ultra Computer Force poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 1. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.
 2. produsul nu se mai afla pe stoc . 

   PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Pretul poate fi modificat de catre Ultra Computer Force, in orice moment, fara preaviz.

Ultra Computer Force atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE-ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Ultra Computer Force va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

   MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT sau poate fi ridicat din magazinul Ultra Computer Force,  conform optiunii CLIENTULUI.

Ultra Computer Force va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Ultra Computer Force va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR numai pe teritoriul Romaniei , prin curierat rapid .

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, Ultra Computer Force va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. Ultra Computer Force poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Ultra Computer Force, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Specificatii :

     Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda catre www.computer-force.ro

     Vanzator - SC Ultra Computer Force SRL, proprietar si administrator al site-ului www.computer-force.ro , cu sediul social  in Arad, Str. Oituz, nr. 195,  cu numarul de inregistare la Registrul  Comertului: J2/634/208, CUI:   23652704.

     Comanda - un document electronic (e-mail) trimis de Cumparator catre Vanzator, prin care Cumparatorul specifica denumirea si cantitatea  produselor pe care acesta doreste sa le achizitioneze si totodata isi exprima acordul efectuarii platii acestora, conform preturilor de pe site-ul www.computer-force.ro si a termenilor si conditiilor de pe acest site.

     Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

 

Drepturi de autor

Continutul site-ului computer-force.ro - texte, imagini, grafica web, scripturi, programe, baze de date, precum si materialele ce fac obiectul comunicarilor prin email - apartine S.C. Ultra Computer Force S.R.L. si tertilor sai (producatori, furnizori, parteneri, colaboratori), fiind protejat de legea drepturilor de autor si cea a drepturilor de proprietate intelectuala si industriala.

Utilizarea sau reproducerea oricaror elemente din cele enumerate mai sus, fara acordul scris prealabil al S.C. Ultra Computer Force S.R.L., se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C.Ultra Computer Force S.R.L. respecta dreptul la proprietea intelectuala a tertilor; in cazul in care considerati ca computer-force.ro contine informatii ce incalca vreun drept aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@computer-force.ro