COMPUTER FORCE

 1. Inregistrează-te
 2. Intră în cont
 3. Cosul meu: 0 produse
 4. YOUTUBE 1. ACASA
 2. CATALOG PRODUSE
 3. PROMOTII
 4. INFORMATII UTILE
 5. REPARATII
 6. PARTENERI
 7. DESPRE NOI
 8. CONTACT
 1. ACASA
 2. Informatii utile
 3. Cum fac o comanda ?

Cum fac o comanda ?

Cum cumpăr?

1. Alegerea produselor

Navigheaza prin categoriile de produse cu ajutorul meniului din stanga pana cand gasesti produsul sau produsele pe care le cautai. Nu uita sa verifici si categoria "Promotii" unde vei avea intotdeauna pregatit ceva interesant. Dupa ce ai gasit produsul, apasa pe butonul "Adauga in cos", care va va aparea in dreapta podusului - prin aceasta operatiune, produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi.

2. Verificare cosul de cumparaturi

Dupa ce ai finalizat procesul de alegere al produselor, verifica-le in cosul de cumparaturi (in partea dreapta sus a site-ului). Aici se poate modifica si numarul de unitati de produse pe care doresti sa le comanzi.

3. Procedura de comanda

Aceasta procedura este una step-by-step. Urmareste formularele si completeaza-le cu datele tale personale, de facturare si de livrare. In cazul in care este necesara eliberarea unei facturi fiscale cu datele firmei tale, te rugam sa introduci si Codul Fiscal si Compania

4. Verificare finala

Ultimul pas este de verificare al datelor completate, pas unde poti sa completezi si observatiile tale personale, de exemplu: "livrare doar dupa ora 15".

5. Procesarea comenzii

Vei fi contactat de un consultant de vanzari in vederea finalizarii si a confirmarii comenzii. In urma confirmarii existentei pe stoc a produselor comanda va fi trimisa prin curier, in functie de optiunile alese de tine.